به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از همدان، با توجه به اینکه محور اصلی توسعه استان همدان بر گردشگری تمرکز دارد. بنابراین امسال حساسیت ویژهای نسبت به چگونگی حضور در معتبرترین نمایشگاه تخصصی گردشگری کشور در بین مقامات دولتی و بخش خصوصی استان ایجاد شده است.
دغدغه حضور مؤثر و اثرگذار تا جایی پیش رفته که این روزها جلسات هماهنگی برای حضور در این نمایشگاه با حضور استاندار دنبال میشود و به تعامل جامع تمامی دستگاههای اجرایی به ویژه دستگاههای اقتصادی و فرهنگی تاکید ویژهای شده است.
در همین راستا صبح امروز در چهارمین جلسه هماهنگی با حضور فعالان اقتصادی حوزه گردشگری و جمعی از مدیران ذیربط با این معقوله استاندار همدان به حضور هدفمند استان در هفدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع وابسته اشاره کرد و گفت: رویکرد جدید و شالوده اقتصادی استان همدان در گردشگری تعریف شده برای همین تمامی دستگاهها باید برای حضور پرقدرت همدان در نمایشگاه گردشگری امسال پای کار باشند.
علیرضا قاسمیفرزاد اظهار داشت: در باب اهمیت این معقوله باید گفت در استان ما آن طور که سیاستگذاری و هدفگذاری شده باید با شیب مناسبی اقتصاد همدان را به سمت صنعت گردشگری سوق دهیم. تمرکز و مرکزیت مأموریت مهم برای حضور در هفدهمین نمایشگاه گردشگری کشور در استان برعهده میراث فرهنگی و هدایت و هماهنگیها نیز زیر نظر معاونت اقتصادی استانداری انجام میشود.
استاندار همدان عنوان کرد: در همدان ظرفیتهای تاریخی، فرهنگی، مذهبی، ورزشی، روستایی، طبیعت و… در حوزه گردشگری وجود دارد که متأسفانه با تمام این داراییهای ارزشمند معرفی جایگاه همدان در سطح صنعت گردشگری کشور درست و اصولی صورت نپذیرفته است. از امروز تا شروع نمایشگاه هر هفته یک جلسه ویژه چگونگی حضور استان در این رویداد مهم و تخصصی برگزار شود و از تجارب قبلی، ایدهها و پیشنهادات جدید نهایت بهرهبرداری صورت گیرد.
وی با اشاره به اینکه در سالیان گذشته درآمد و اقتصاد همدان در کشاورزی متمرکز بوده اما در شرایط کنونی و وضعیتی که منابع آبی دارند باید این رویکرد تغییر کند، بیان کرد: صنعت گردشگری نقش بسیار مهم و ارزشمند در رشد و توسعه اقتصادی همدان دارد که باید فرهنگ بومی و اصیل استلن و داشتههای تاریخی ما در رشد این صنعت توأمان حفظ شود.
استاندار همدان گفت: نظر به موقعیتی که همدان دارد، اگر به ساحات دیدنی و تاریخی، ظرفیتهای مذهبی و طبیعی آن توجه شود بدون شک رشد و توسعه اقتصاد را در پی خواهد داشت.
جذب سرمایهگذاری و مخاطب حداکثری، هدف اصلی حضور همدان در هفدهمین نمایشگاه گردشگری
سیدمجتبی حسینی نیز در این جلسه با بیان اینکه جذب سرمایهگذاری و مخاطب حداکثری، هدف اصلی حضور همدان در هفدهمین نمایشگاه گردشگری است، گفت: حضور در این رویداد از دو منظر کالبدی و محتوایی برای ما مهم است که در بخش کالبدی مقرر شد طراحی ویژهای از حیث حضور هر یک از مجموعهها در نمایشگاه انجام شود و در بخش محتوایی نیز با تشکیل کمیتههای مختلف بر روی جذب مخاطب، سرمایهگذاری داخلی و خارجی و مسافر وفادار به مقصد همدان برنامهریزی ویژهای در حال انجام است.
وی با تأکید بر حضور پرقدرت همدان در نمایشگاه گردشگری امسال، اظهار داشت: کارگروه تبلیغات، رسانه، تأمین مالی و پشتیبانی از جمله مهمترین کمیتههای اجرایی برای این حضور خواهد بود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان تأکید کرد: فعالیت استان همدان در این رویداد به نحوی خواهد بود که بتواند زمینه پذیرش مهمان و مسافر نوروز و تابستان 1403 را فراهم کند. تلاش خواهیم کرد با استفاده از فناوری نوین و واقعیت مجازی شده ثبت جهانی هگمتانه را و دیگر ظرفیتهای مهم استان چون غار علیصدر، گنجنامه و… را به تصویر کشیم.
حسینی بیان کرد: معرفی تمامی حوزههای گردشگری استان از جمله گردشگری مذهبی، تاریخی، صنایعدستی، محصولات جهانی چون سفال و مبل و منبت، کشاورزی و ویژه گردشگری سلامت از جمله سرفصلهای مهم حضور همدان در هفدهمین نمایشگاه گردشگری کشور خواهد بود.
وی همچنین به در نظرگرفتن میز تخصصی سرمایهگذاری استان همدان در این رویداد مهم تخصصی در حوزه گردشگری اشاره کرد و افزود: تجدید سفر و مسافران وفادار به مقصد همدان از سیاستهای استان برای حضور در این نمایشگاه است که لازم است در این مسیر آژانسها و دفاتر خدماتی با در نظر گرفتن آفر، پیشنویس سفر و کارتخ تخفیف بازدیدکنندگان از غرفه استان را از نظر اخلاقی و انگیزهای متعهد به سفر با مقصد همدان کنند.
تمرکز بر توسعه گردشگری همدان با قرار گرفتن در پاذل جدید غرب کشور
محسن معصومعلیزاده نیز در ادامه مراسم گفت: برنامه ما برای توسعه گردشگری نگاه به غرب کشور است و همدان با سایر استانهای غربی کشور پاذل جدیدی از گردشگری را تعریف خواهد کرد. در اتاق فکر گردشگری استان نظرات و پیشنهادات بسیار خوبی ارائه شده که براساس آن جمعبندیهایی نیز صورت پذیرفته است.
وی بیان کرد: مهمترین نکته در جذب مسافر و گردشگری خارجی در نمایشگاه امسال بر جذب مسافر روسی و چینی تمرکز پیدا کرده و لازم است محتواهایی از معرفی استان همدان با زبان این کشورهای مورد هدف نیز در نمایشگاه توزیع و منتشر شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان تأکید کرد: امسال علاوه بر اینکه سالنی مجزا برای گردشگری سلامت به صورت تجمیعی در نظر گرفته شده با توجه به ظرفیت ویژه گردشگری سلامت همدان در غرب کشور در غرفه همدان نیز فضای اختصاصی برای این مهم در نظر گرفته شده است. متراژ غرفه همدان امسال 600 متر است و شرکت کنندگان به صورت تجمیعی در یک غرفه به نمایندگی از استان حضور پیدا خواهند کرد.
هفدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع وابسته کشور از 23 لغایت 26 بهمن ماه سال جاری برگزار میشود و استان همدان با هدف جذب سرمایهگذار و معرفی ظرفیتهای خارقالعاده خود به این رویداد مهم گردشگری کشور میرود