استان ایلام به عنوان پایلوت برنامه‌ریزی نیروی انسانی کشور انتخاب شد

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان ایلام گفت: در سفر اخیر مسئولان ارشد سازمان برنامه و بودجه کشور به استان، به دلیل وجود بانک اطلاعاتی کامل و رضایت حداکثری از عملکرد این سازمان، استان ایلام به عنوان پایلوت برنامه‌ریزی نیروی انسانی کشور انتخاب شد.
- اخبار استانها -

به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از ایلام، امین دوست‌محمدی امروز در نشست تببین دستاوردهای سفر هیئت اعزامی سازمان اداری و استخدامی کشور با بیان اینکه تاکنون 82 درصد وظایف دستگاه‌ها در استان تحقق یافته است، اظهار داشت: سطح رضایت‌مندی مردم از این تحقق وظایف، 52 درصد بوده است.

وی با بیان اینکه این کاهش سطح رضایت مندی ها نسبت به تحقق خدمات و وظایف استان بیانگر کم کاری و اهمال در شرح وظایف نیست، خاطر نشان کرد: بلکه این مورد نشان از افزایش میزان خواسته‌ها و مطالبات مردم از مسئولان است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان ایلام، توسعه شریان‌های ترابری چون افزایش ناوگان هواپیمایی، راه آهن، آزادراه و بزرگراه و همچنین رشد صنایع و واحدهای تولیدی را از نمونه مطالبات جدید مردم استان از حال مسئولان عنوان کرد و گفت: این رویه افزایش خواسته‌ها نسبت به داشته‌های موجود ادامه خواهد داشت.

وی گفت: بر اساس تعاملات صورت گرفته و با پیگیری‌های مسئولان ارشد استانی، مجوز احداث مجتمع‌های اداری در 5 شهرستان چوار، هلیلان، سیروان، بدره و ملکشاهی أخذ شده است. متناسب با تشکیلات ساختاری این مجتمع‌ها، در این شهرستان‌ها چارت اداری تدوین و نیروی انسانی ادارات تأمین خواهد شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تصریح کرد:بر اساس برآوردهای صورت گرفته، هم‌اکنون 756 نیروی خدماتی و 980 نیروی کارشناسی در سطح استان مورد نیاز است.  پس از تدوین سند جامع نیروی انسانی توسط سازمان برنامه و بودجه، نیروهای مورد نیاز در قالب طرح زین‌الدین 2 جذب و به‌کارگیری خواهند شد.

دوست‌محمدی با تأکید بر اینکه ادارات و دستگاه‌های متقاضی نیروی انسانی باید تا زمان تدوین سند جامع نیروی انسانی، مشخصات نیروهای مورد نیاز خود را به سازمان برنامه و بودجه ارائه دهند، افزود: در خصوص نیروهای شرکتی، مازاد ادارات و غیره نیز آزمونی مطابق با مدرک تحصیلی، سابقه شغلی و تخصص این نیروها برگزار و مطابق قانون در خصوص نحوه به‌کارگیری این نیروها تصمیم‌گیری خواهد شد.

وی با بیان اینکه طبق آمار متوسط رشد اقتصادی کشور 3.3 درصد و رشد اقتصادی استان ایلام 3.6 درصد است و برای توسعه کمی و کیفی استان باید شاخص‌هایی چون کیفیت رشد اقتصادی، نرخ تورم، اشتغال پایدار و قدرت خرید مردم باید بررسی شود.

وی با اشاره به صنعت، خدمات و کشاورزی به عنوان سه حوزه مهم اقتصادی درآمدزا و اشتغال آفرین در استان ایلام،گفت: شاخص‌های رشد اقتصادی و تولید استان در حوزه کشاورزی منفی بوده، در حالی‌که این حوزه مهم و تأثیرگذار پتانسیل زایش و توسعه‌ را دارد، اما دچار بی‌ثباتی در عملکرد شد.

وی در ادامه با بیان اینکه پنج حوزه مرز مهران، نفت، صنایع دستی، کشاورزی و دامپروری قابلیت توسعه و رشد استان را دارند، خاطرنشان کرد: این توسعه باید حساب شده و همراه با آینده‌نگری درازمدت باشد.

 رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی ایلام با بیان اینکه 35 درصد مراودات ایران با عراق از طریق مرز مهران صورت می‌گیرد، افزود: متأسفانه سهم ارزش افزوده استان از این فعالیت‌های تجاری کم است. 

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار