باشگاه خبرنگاران جوان - مسعود ایرانی گفت: ۱۵ تا ۲۰ طرح صنعتی از بین ۴۰۰ طرح در دست اجرا بهزودی به مرحله بهرهبرداری میرسد که با توجه به فرصتهای اشتغالی که در پی آن ایجاد میشود، به میزان قابل توجهی از دغدغه افراد جویای کار در استان اردبیل کاسته خواهد شد.
او با اشاره به تاثیر بالای توسعه صنعتی در سیمای استان اردبیل افزود: یک دهه گذشته استان رشد جهشی در زمینه توسعه صنعت، کسب و کار، معیشت و اقتصاد مردم داشت که در این چند سال سرعتی فزاینده گرفته و همچنان ادامه دارد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل گفت: صنعتی شدن استان با توجه به زیرساختهایی که فراهم شده و ارزش افزودهای که ایجاد میکند، صبغه گردشگری و کشاورزی آن را تحت تاثیر قرار داده و پررنگتر شده و میتوان اذعان داشت که اردبیل استانی صنعتی است.
ایرانی افزود: رشد سرمایهگذاری، ایجاد صنایع مهم و شکل گرفتن نشانهای تجاری (برند) مهم در استان اردبیل را در این چند سال گذشته شاهد هستیم که امری غیرقابل کتمان است؛ به طوری که تنها در ۲ سال گذشته حدود ۴۵۰ فقره پروانه بهرهبرداری صادر و ۴۵۰ واحد تولیدی جدید ایجاد شده که آماری کمنظیر در سطح کشور محسوب میشود.
او تصریح کرد: با توجه به این شرایط در ماههای آینده استان اردبیل شاهد تحولی در بخش صنعت خواهد بود؛ فعالیتهای صنعتی هم در این راستا مورد حمایت است و جدی گرفته میشود ولی در کنار آن تلاش داریم تا از صنایع تدارکاتی به سمت راهاندازی واحدهای دانشبنیان برویم.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به افزایش حدود ۲۰۰ درصدی صادرات کالا از استان اردبیل در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال پیش از آن، ضرورت تدوین برنامه رشد متوازن ملی از سوی نهادهای مسئول را مورد تاکید قرار داد و گفت: در صورتی که ناترازیها اجازه دهد، برای ریشهکنی بیکاری در استان اردبیل تا پایان سال جاری آماده میشود.
منبع: ایرنا