صادرات 18 میلیون دلاری تعاونی‌های فارس

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس، صادرات شرکت‌های تعاونی استان در 4 ماهه نخست امسال را 18 میلیون دلار اعلام کرد.
- اخبار استانها -

به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از شیراز، سعید بیاری امروز در نشست خبری از راه‌اندازی نخستین مجمع حقوقی شوراهای حل اختلاف کشور در استان خبر داد و اظهار کرد: دفتر مشاوره و معاضدت حقوقی نیز با رویکرد حذف دلالان و واسطه‌ها و همچنین تحمیل هزینه‌های مازاد بر کارگران راه‌اندازی شده است.

وی افزود: در این فرایند، زنجیره صفر تا صد مشاوره و راهنمایی به صورت رایگان خواهد بود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس در ادامه به برگزاری نشست‌های مشترک مشورتی کارگری و کارفرمایی به صورت هفتگی سخن اشاره و عنوان کرد: این نشست‌ها در راستای رسیدن به اجماع نظر و وحدت سازی با رویکرد ارائه بهترین خدمات به جامعه کار و تلاش برگزار می‌شود.

بیاری با اشاره به تعاریف نرخ بیکاری در جوامع مختلف بنا بر شرایط موجود و البته با داده‌های علمی، گفت: در کشورهای پیشرفته توجه ویژه‌ای به نرخ مشارکت اقتصادی و نرخ جامعه فعال وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: از جمعیت 5 میلیون نفری فارس، یک میلیون و 320 هزار نفر جمعیت شاغل داریم. میزان جمعیت فعال استان نیز بیش از یک میلیون و 210 هزار نفر است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس در خصوص میزان فقر در استان هم گفت: برابر استاندارد تعریف شده در حوزه فقر، افراد با درآمد روزانه یک دلار و 90 سنت در وضعیت فقر مطلق ‌و افراد با درآمد روزانه 5 دلار و 50 سنت در وضعیت فقر نسبی قرار دارند.

بیاری ادامه داد: در حال حاضر 27 درصد از جمعیت فارس در دهک یک تا سه قرار دارند که معادل یک میلیون و 381 هزار و 23 نفر از جمعیت استان را در بر می‌گیرد.

وی افزود: از این تعداد 340 هزار نفر تحت پوشش کمیته امداد و 164 هزار نفر تحت پوشش بهزیستی هستند و در خصوص 867 هزار نفر دیگر در زیر مجموعه این دهک اطلاعی در دست نیست.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس اضافه کرد: افراد قرار گرفته در دهک یک تا سه در زمره ضعیف ترین قشر جامعه محسوب می‌شوند و به دنبال فن یا مهارت آموزشی نیستند. بیاری تصریح کرد: یک میلیون و 946 هزار و 455 نفر از جمعیت فارس در دهک چهار تا هفت قرار داشته که معادل 38 درصد جمعیت استان است.

وی افزود: همچنین 26 درصد جمعیت فارس در دهک هشت تا 9 هستند و 9 درصد جمعیت استان هم در دهک 10 قرار دارند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس به تهیه هفت طرح تحول آفرین در استان هم اشاره کرد و گفت: ایجاد خانه مهارت روستایی به صورت پایلوت در 8 شهرستان، ایجاد خانه مهارت در مناطق آسیب پذیرشهری، راه‌اندازی خانه مهارت برای توانخواهان، استقرار استارتاپ‌های روستایی با رویکرد حمایت ‌ضمانت ایده‌های موفق، همیار بازرس، اتصال دانشگاه‌های فنی و مهندسی به مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای و پارک‌های علم و فناوری و مهارت آموزی سفارش محور از جمله طرح‌های تحولی است که در هفته دولت به صورت رسمی آغاز به کار خواهد کرد.

بیاری در پایان صادرات شرکت‌های تعاونی استان در 4 ماهه نخست امسال را 18 میلیون دلار اعلام کرد.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار