حل سریع مشکلات مردم در جلسات رو‌دررو اولویت است

استاندار اصفهان با اشاره به پیگیری‌های فوری در جلسات چهره به چهره با شهروندان، گفت: بیشترین شکایت‌ها مربوط به مسائل اقتصادی، بانکی و شهرداری است که با حضور مدیران کل، بسیاری از آنها در همان جلسه حل می‌شود.
- اخبار استانها -

به گزارش ایران اکونا به نقل از خبرگزاری تسنیم از اصفهان ، مهدی جمالی‌نژاد، استاندار اصفهان، در دیدار چهره به چهره با شهروندان، به تشریح روند رسیدگی به مشکلات مردم و اولویت‌های استانداری پرداخت. 

وی با اشاره به اهمیت این جلسات گفت: برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا در سفرهای شهرستانی و جلسات هفتگی، به صورت مستقیم با مردم گفت‌وگو کنیم. بسیاری از مسائل در همان لحظه و با حضور مدیران کل حل می‌شود، و اگر نیاز به پیگیری در سطح ملی باشد، از طریق مکاتبه با دولت اقدام می‌کنیم.

استاندار اصفهان عمده‌ترین مشکلات مطرح‌شده توسط مردم را مسائل اقتصادی، مشکلات با بانک‌ها، اختلافات با شهرداری و کمیسیون‌های ماده 5 عنوان کرد و افزود: در شرایط کنونی، برخی از مردم به دلیل تبعات اقتصادی اخیر با چالش‌هایی مواجه هستند که در ستاد ویژه‌ای پیگیری می‌شود. برای مثال، برای کسانی که در حوادث اخیر خسارت دیده‌اند، تسهیلات مالیاتی و بانکی در نظر گرفته‌ایم.

جمالی‌نژاد با تأکید بر کاهش بوروکراسی اداری اظهار داشت: حضور مدیران در این جلسات باعث شده تا بسیاری از فرآیندهای طولانی، سریع‌تر به نتیجه برسد. اگر موضوعی در همان جلسه قابل حل نباشد، در ملاقات‌های بعدی پیگیری می‌کنیم تا هیچ مسئله‌ای بلاتکلیف نماند.

وی در پایان از مردم خواست تا با اعتماد به دستگاه‌های اجرایی، مشکلات خود را از طریق این جلسات مطرح کنند و قول داد تمام توان استانداری برای رفع موانع و بهبود شرایط معیشتی به کار گرفته شود.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار